Hard work work...

 

I morgon börjar arbetsveckan igen... Arbetsvecka 2/6. Go Go Go!

 

Jag klagar på att behöva jobba fem dagar i rad i sex veckor. Men tänk att vissa gör det här året runt... Jag antar att man vänjer sig. Nu ska jag packa väskan sen sova, ska upp tidigt imorgon.


ÅTERTRÄFF OCH DANS PÅ FASCHING

Vi var på middag i Täby igår med vänner från Löpargymnasiet. Det var ett år sen vi sågs sist... Vi åt god mat och pratade gamla minnen. Riktigt trevlig och rolig kväll :) Efter middagen bestämde fyra av oss att dra vidare in till stan för att checka läget på Jazz klubben Fasching. Det var ett coolt ställe som spelade Jazz och Soul låtar som vi dansade till fram tills fyra på morgonen. Galet rolig natt med massa dans och skratt :)

Party party


PEACE AND LOVE FESTIVALEN 2011

UNDERBAR VECKA MED UNDERBARA VÄNNER, UNDERBARA KONSERTER, KLOCKRENA CITAT OCH MASSA ANNAT SKOJS. PEACE & LOVE - VI SES NÄSTA ÅR!!!

 

Peace & Love festivalen i Borlänge är något som alla måste få uppleva! Det är så galet att det inte går att beskriva utan man måste uppleva det själv för att förstå det. Det är galet mycket folk överallt. Vanliga campingen är CRAZY, jag förstår inte hur folk kunde bo där. Tälten stod packade på varandra och det var skräp överallt och det stank så jädrans vidrigt. Alla som bodde på vanliga campingen hade ett svart vristband så när jag gick runt på festivalen så tittade jag vad folk hade för färg på sina band, om dom hade svart band tänkte jag, stackarna! Hur kunde dom välja vanliga campingen. Vi bodde på lugna campingen hette det. Lite bättre, lite finare. Fortfarande massa folk, men mycket fräschare och lugnare. En grej som var jobbig med festivalen var alla köer. Det var kö till princip ALLT! Det var nog för att det var 50 000 folk som var på festivalen, men jag kan berätta att det var liiiiite jobbigt när man vaknade mitt i natten och var jättekissnödig och tvingades ställa sig i en lååååång kö (det var kö dygnet runt till dom där äckliga bajamajorna).

Konsterna var superbra!!! Många frågar vilken jag tyckte var bäst, men jag kan verkligen inte välja för dom var alla så himlans bra!!! Jag fick mersmak för många av artisterna, som jag har lyssnat vidare på och letat efter nya sånger hos. Superbra!

Träffade massa skönt folk där. Det var många som vi kände som var där så det var lite roligt att stöta på folk från Södertälje och folk jag har träffat på Zakynthos och grejs. Världen är bra liten.

 

 

 

 


RSS 2.0