Fullerton

"Fellow senior, Josefine Koskinen, also crushed her previous personal best 5K time (19:27.0), set on Oct. 1, 2011, at the UNLV Invite. Koskinen posted an impressive time of 18:19.6, to come in 10th place." (http://goaztecs.cstv.com/sports/w-xc/recaps/102012aab.html
 
Loppet gick skitbra, jag kande mig riktigt tung i benen sista 400m men det gick vägen ändå. Efter tävlingen åt vi lagmiddag på Buca di Beppo sen pratade vi massa JG under bilfärden hem (jg: juicy gossip). Jag var hemma runt 10, bytte om, sminkade mig lite snabbt och hoppade i klackarna och åkte till Down Town för att joina gänget som var på baren Tipsy Crow för att fira Taylors födelsedag. En fullspäckad kväll med massa skojs. Sov fem timmar för vi hade Arete imorse med laget klockan 9. Nu ska jag ner och kolla om grannarna har någon bra film som jag kan låna. Blir en lugn kväll för mig ikväll, det regnar och jag känner inte för att parta, plus att vi har conference nästa helg och jag vill springa superdupersnabbt!!
 
Haha såå himlans dåålig
 

F som i Fullerton

Fredag och vi har en tävling i Fullerton. 5km, näst sista loppet för den här terrängsäsongen. Fullerton ligger 2h med bil från San Diego, så jag ska försöka plugga lite men kommer säkert sluta med att jag lyssnar på musik och halvsover under bilresan upp. Jag har inte sprungit den här banan förut, freshman year så åkte jag bara med och hejade på alla som sprang, vet inte varför jag inte sprang men aja så var det. Mina ben är lite tunga men det ska nog gå bort under uppvärmningen, ska kämpa och ge allt vad jag har. GO FOR IT! 
 
Hela laget som ska springa fort fort idag i Fullerton
 
 

Surflektion#5

Någon random video som visar rätt sätt att ställa sig på surfbrädan 
 
I dag hade jag surflektion, som jag har varje onsdag, och jag lyckades ställa mig upp och hålla mig kvar stående längre än 3 sekunder (som var mitt pers från förra lektionen). Det var hur coolt som helst! Jag lyckades skrapa mina ben längs sandbotten när jag åkte in för grunt med en av vågorna jag fångade. Nu har jag rivmärken och blåmärken på knänan, men det var det värt för det var en bra våg. Jag älskar att surfa, kan inte förstå att jag väntade så länge med att testa det men men bättre sent än aldrig. Jag ska öva, öva och öva tills jag blir bättre och bättre för känslan som uppstår när jag lyckas fånga en våg är obeskrivlig. 

Imagine Dragons

Mina nya grannar är toppen! De är ett gäng grabbar som jag börjat umgås med, riktigt roliga killar. Vi brukar gå till Incahoots, en countryclub där dom har gratis linedance och pardans lektioner varje dag klockan halv sju. Vi har inte varit där på ett tag för vi har haft mycket i skolan, men Incahoots snart är vi tillbaka! Det är alltid massa folk, och danserna är inte allt för svåra för de lär dig olika danser. Hur kul som helst!! 
 
Någon random video jag hittade på youtube för att visa er vad linedance är. 
 
I fredags åkte jag med grannarna till en konsert som var på USD (University of San Diego), en privat-skola och det var ett riktigt lyxigt campus. Verkligen hur fint som helst!! Självklart kommenterar en av killarna "Is this Hogwarts?" när vi går förbi ett gäng studenter som började skratta åt kommentaren. Eventet hade hur mycket gratis mat och donuts som vi smaskade på innan konserten började.
 
 
.
Jag hade inte hört någon låt av Imagine Dragons innan jag gick på konserten, men ooooj så bra dom är! Konserten var sjukt bra, alla sjöng med och dansade - det var en riktigt häftig upplevelse! Efter konserten har jag börjat lyssna mer och mer på deras låtar, så jädrans bra! Här har ni tre av mina favoriter just nu, som jag spelar om och om igen. 
 
WOOOHOOOO!!!

I LOVE SKYPE

Empis på bussen på väg hem från en tävling, och jag på flygplatsen på väg till en tävling. Bilden är tagen för ett par veckor sen.
 
Snart är terrängsäsongen över, bara två lopp kvar, kanske tre om Coach tycker vi ska springa Regionals. Känns konstigt att jag Fia Koskinen kommer att säga det men jag kommer sakna terrängen. I år har jag sprungit riktigt bra och jag har inte insett att det här är min sista terrängsäsong här i San Diego. Försöker att inte tänka på det men när jag tänker på det går det ändå inte att förstå. Kommer nog inte att förstå att allt är över förren dagen då jag tar examen. Eller när jag åker hem till Sverige igen för soommaren och att jag stannar kvar efter sommaren... 

GO EMPAN!

Emmy fick för några dagar sen en utmärkelse för hennes duktiga slit och braiga betyg. 
Inte konstigt att hon inte har tid att blogga, men vi saknar hennes filosofiska inlägg! 
 
 
 
 

RSS 2.0