Because Im a badass

Hade sovmorgon för andra dagen i rad så nu äter jag frukost, rostade mackor och yoghurt, mums! Har lektion om en halvtimme och det regnar ute... Så jag funderar på om jag ska gå eller cykla, cyklar jag så kommer jag bli dyblöt men om jag går så kan jag ha paraply men det tar mycket längre tid att gå... Jag kommer att cykla för jag insåg precis att jag inte kommer hinna i tid om jag går, får väll ta med mig extra byxor eller något haha :)

Jag hade sovmorgon idag för att jag är skadad, dom andra var uppe vid 5 och tränade vid 6... Jag har en sträckning i framsida lår så sjukgymnasten sa åt mig att vila idag och sen får vi se om jag kan träna imorgon. Jag sträckte mig när jag körde benpress för maskinen är så konstig här, man börjar så långt ner nästan som att man är hoprullad till en köttbulle, knäna mot bröstet typ så mina lår började krampa,  det så himlans ont gjorde det, aaj!

Jag skulle ha tävlat ihelgen, men igår när coach skickade ut mejlet med vilka som skulle springa fanns jag inte med på listan så jag frågade varför och då sa hon att det inte var en viktig tävling och att jag skulle fokusera på att bli bättre i låret först, och att jag ska springa nästa helg istället. Buhu :( ¨

Nej nu började det spöregna igen, vi hade ett litet uppehåll :( Haha any ways igår fikade jag med Julia på Starbucks. Vi skvallrade om allt som hade hänt under sommaren fram tills nu. Det var riktigt trevligt, vi borde göra onsdagar till våra starbucksonsdagar :) Efter det mötte vi upp Chris för att gå till Salad Sensation, ett ställe där man gör sin egen sallad, sen var det Arete- möte med laget!

Oj vad mina rostade mackor smular, hela köksbordet är täckt av mina smulor, haha inte bra! Städtanterna var hemma hos oss i måndags så nu har vi en superduperfin lägenhet, woohoo! Dom kommer en gång i månaden och städar hela lägenheten åt oss, vi är så bortskämda!

Nu är det uppehåll igen så jag måste cykla till skolan innan det börjar ösa ner igen! Peace out!




ARETE ARETE ARETE


Regnet det öser ner, men vad gör väll det?

För nu har vi flytet, nu är det som det ska... för Emmy Koskinen ska springa smärtfritt även idag!!!
Kom precis tillbaka från mitt andra hem, ska träffa läkaren nu, sedan till Lockes och dricka ett par koppar vaniljkaffe. Sedan trist lektion, trääääning, pluuuuugg, kötta på anatomi exam och sedan till gymmet och köra halv tio YOGA!


That's my day!
Take it or leave it, but I LOVE it... and you better believe it ;)


Vi träffade LMFAO på flygplatsen



Vår favoritlåt och självklart bad vi dom sjunga lite åt oss :)


YES YES YES


Stanford invitational

I fredags flög vi till Stanford för vi igår tävlade vi, wiiihoo! Det var mitt andra 6km lopp och jag hade varit sjuk i en vecka och bara sprungit två gånger före vi åkte, så jag var lite nervös för hur det skulle kännas, men det gick toppenbra! Jag hängde med en klunga fram tills det var 3 km kvar då började jag öka och när jag hörde att det var 800m kvar så tryckte jag till och sista 100m tog jag 7 löpare, jädrans spurt!! Det var varmt och en himlans fram och tillbaka springande i loopar på en golfbana. Vårt lag kom på 13onde plats av 25 lag och jag kom på 109 placering utav 212 löpare. Tid: 23.28 :) Mycket nöjd!

Efter tävlingen hade vi 25 min fartlek, jag var helt slut efteråt så vi åkte tillbaka till hotellet och slappade framför tvn. På kvällen åkte vi till Saras hus och käkade massa god mat och umgicks. Saras pappa tyckte det var väldigt intressant att jag var från Sverige, och han frågade massa hur det var att bo på två ställen, och hur det var att prata både svenska och engelska. Han sa att jag inte hade någon dialekt, vilket jag inte höll med om men i alla fall sen frågade han hur jag och Emmy klarade av att bo ifrån varandra eftersom dom flesta tvillingar han kände höll ihop hela tiden, som dom inte kunde vara utan varandra...

Allsång i bilen till och från hotellet, massa smsande med "the navy guy" och massa gossip om armen runt M haha jag kunde inte låta bli att fnissa när jag såg det och självklart fick jag några mördarblickar som sa" sluta skratta det är inte roligt" om blickarna kunde prata.


I väntan på bilen


Alma and Sab


Me and Chris


Getting ready for the race, haha look at my pose, big butt ;)





GO AZTECS!!!


JO & CHRIS & JO


Roomies


Aztec forever!




Hahaha OMG



Haha craaazzzyyy!


Banana or fruit snacks haha


I have to piiiiiii, have to piiiii, Chris second home haha..


Aww



Sara and Amy


I <3 running


I got two new books :) YEAAAH





Livet är en fest

trots mycket plugg så har jag det hur bra som helst just nu. I fredags åkte vi (jag, Andrea och Malin) in till stan och shoppade och fotade lite i en park... det var kul att komma iväg lite och att promenera runt i New York city tillsammans med tjejerna en varm höstkväll är ju aldrig fel ;)
I lördags så åkte XC laget till Fairfield och tävlade, jag sprang inte men följde med och hejjade.. satt iofs mest under ett träd i skuggan och pluggade ;) När Tobbe kom tillbaka till lagets samlingsplats efter killarnas lopp, och nerjoggad och klar så frågade jag hur gick loppet kändes det bra? Tobbe kollar på mig som om att jag skämtade, sedan svarade han: vart var du någonstanns... jag vann loppet med över 40 sekunder till tvåan haha! oups!

Lördag kväll under middagen så disskuterade vi kvällens planer. Alla ville festa, och eftersom vi går på collegeså finns det ALLTID ett par fester att gå på... Så efter middagen gick jag, Siri, Malin och Lissa till OV till Marias lägenhet. Maria var inte där, men det var öppet så vi gick in. Efter ett tag så kom Maria tillbaka med två kassar fulla med kakor, glass och lite vin. Hon blev förvånad över att se oss där haha och frågade vad gör ni här. Då sa vi att vi skulle förfesta och sedan gå ut, och att hon skulle med vilket hon såklart ville ;)
Det slutade med att vi gick ett par våningar upp till killarnas lägenhet, lekte ett par lekar, lyssnade på musik och sedan bar dom bort borden så folk kunde dansa. Kvällen avslutades med att en tjej kom in med sin gitarr och sjöng och spelade lite olika låtar. Hon var jätteduktig och jag fick en huvudmassage samtidigt så jag blev helt trött! Efter ett tag så ville folk dra ut så några åkte in till city för att gå till en club, medan andra gick rakt över gatan till skolans mest besökta bar... Själv så gick jag och Malin tillbaka och hade pyjamas party innan vi somnade sött! Väldigt spontan och härlig kväll som dessutom redde ut en hel del frågetecken haha!

Nu är klockan snart tio, och söndagsångesten har kommit. Måndag imorgon, upp tidigt för morgonjogg. Blää! Men inte mycket att göra... får tänka på att jag ska få springa imorgon eftermiddag!!! Foten känns bra och nackspärren är nästan borta...jag är supertaggad på att få börja träna stenhårt nu!
Vad gör vi, nu kör vi!!!!!!









Biblioteket är mitt andra hem

Man skulle nästan kunna tro det, de senaste dagarna har jag tillbringat alldeles fööör många timmar i biblioteket. Idag satt jag, Malin, Lissa, Meghan och så var Felix där ett tag, i ett studieroom i 5 timmar!!! Vi var effektiva och fick mycket gjort. Sedan efter en lång och härlig svenskmiddag med myyyycket skratt och onyttig mat så gick jag och Siri tillbaka till biblioteket och så hjälpte hon mig att förklara massa olika tissues och hur dom ser ut. Imorgon ska jag ha ett prov om the microskope and tissues. Vi ska kunna alla delarna på ett mikroskop, och ALLT om tissues. Hon kommer lägga upp bilder som dessa




fast inte ha med några namn under bilderna såklart... det är det vi ska kunna skriva samt vad som utmärker de olika tissues ;)

Siri har hjälpt mig jättemycket (tack sötnos), och hjärnan får inte in mer detaljer om vilket tissue som har mer longated fibers than the other, eller vilket tissue som har irregular or regular arranged fibers osv... nu gav jag upp och gick tillbaka till rummet för första gången sedan 11 imorse haha. tragiskt! men sånt är livet som student ibland, särskilt när man har två svåra prov måndag och tisdag, samt paper due tisdag! skjut mig! det är tur att det händer massa roliga saker hela tiden, annars hade jag aldrig klarat av detta!

plugga tillsammans är också roligare, jag pluggar bättre tillsammans med andra.. även om det tar längre tid så får jag mer gjort! och så är det alltid roligt att ha någon att prata med under pluggpauserna ;)

WOW WOW WOW



Glee hade premiär i tisdags!!! Men jag kunde inte kolla på premiären eftersom vi skulle på Sebbans födelsedagsmiddag... Så jag kollade på det och några andra avsnitt ikväll istället!

Jag älskar Glee, det är superduperDUPERbra!
Jag sjunger med och skrattar och blir riktigt glad utav att titta på det!

Btw- Ni som kollar på serien, ni vet Finn. Jag såg honom på Frankfurts flygplats när jag var på väg hem den här sommaren. Jag var väldigt nära på att gå fram till honom sen tänkte jag men haaallllååå, han kommer tycka jag är jättetöntig som kommer fram och ber om att få ta kort med honom, jag är 20 år och gör något sådant haha... Då kom jag på att jag kunde säga att min lillasyster älskade Glee och att jag ville ta kort på honom för att visa henne, men egentligen var bilden till mig.. Any ways det är en rolig story, det slutade med att jag bara råglodde på honom och jag fick ett leende tillbaka :) Ja jag är världens nööööörd!!!

I morgon flyger vi till Stanford för vi ska tävla där på lördag, woohoo!!!

GO LADY AZTECS!

ARETE ARETE ARETE

GO FOR IT!


Friends can make you laugh like no one else can

Såhär underhåller vi oss i väntan på att alla ska bli klara för att gå till förfesten ;)

Story telling

Varje onsdagkväll mellan 6-9 har jag en Speech class. Vi ska hålla olika slags tal och träna på olika taltekniker. Igår så var temat story telling, vi skulle utan papper stå framför klassen och berätta en historia. Läraren började med att säga - is there anyone that would like to begin Emmmmmmy?
haha så jag hade inte så mycket val. Ställde mig upp framför klassen och berättade om den gången jag och Fia var ensamma hemma och Åfelia fick sina valpar.  Var nervös i början, men efter ett tag släppte det och när publiken skrattade ett par gånger åt det jag berättade så slappnade jag av och tyckte faktiskt att det var ganska roligt.
I slutet av lektionen så hörde vi att det började åska och blixtra utomhus, det var värsta thunderstormen som drog förbi. Men så (Tobbe här kommer det haha...) var det ju faktiskt first day of autumn igår så det passade rätt bra att inleda hösten genom att gå men en plastsäck över sig till biblioteket där jag efter min night class satte mig och pluggade med Malin x2 och T.Lundgren. Sitter jag med dom så är jag inte allt för pluggeffektiv men det blir så himla mycket roligare att plugga så då gör det inget att det tar dubbelt så lång tid ;)
Idag börjar jag inte fören vid halv två, ska skriva en uppsats nu på morgonen och ringa ett par samtal och fixa lite grejjer... Samt gå till trainers och få behandling på nacke och fot. Fick ju en kortisonspruta i tisdags, samma eftermiddag lyckas jag dra på mig världens nackspärr. Andrea masserade mig, och jag fick behandling med massage, ultraljud, stretch och is av en trainer. Så när jag sitter nere i athletic room och får behandling så kommer massa och frågar mig vad har du nu gjort.. jag svarade att jag hade fått nackspärr och då skrattade dom och frågade varför jag alltid lyckas med att få så konstiga skador... bra fråga, jag önskar jag visste svaret...

HOLA! IM BACK!

Jag kom precis tillbaka från min kvällskurs i sociologi fast idag pluggade jag geografi under lektionen för jag har geografiprov imorgon... Mitt under lektionen fick jag världens hostattack, ja ni vet en sådandär när det kittlar så outhärdligt mkt att man bara måste hosta. Jag reste mig panikslagen upp och gick snabbt ut ur klassrummet och hostade som om jag skulle vinna ett pris om jag hostade högt och länge, usch! Haha den meningen doesnt make any sense, kortfattat; jag hostade VÄLDIGT mkt och länge...  Ja jag kanske ska ta och berätta för er som inte befinner er i usa att jag har varit sjuk sen i torsdags. Hela helgen låg jag inne och skiftade mellan att ligga i sängen och sova och ligga i soffan och kolla på tv, sorligt men sant! Jag missade vår första terrängtävling och jag missade en plugghelg så nu kommer jag att få plugga arslet av mig för att hinna med allt som ska göras, baah!

Det var världens tråkigaste helg och nu har jag världens hesaste röst, grr! Folk som hör mig prata tar ett steg ifrån mig eftersom dom är rädda att bli sjuka, tjejen som satt brevid mig idag på lektionen vände ryggen till mig så gott hon kunde, såg lite roligt ut faktiskt haha men jag förstår henne. Men idag är jag ju frisk jag låter bara som en tant som har rökt hela sitt liv.. När vaknade upp imorse var halsontet borta! YES! Så imorgonbitti blir det träning för mig, äntligen! Coach vill ha med mig till Stanford, San Fransisco i helgen, oh yeaaah! Hoppas jag kan springa bra även fast jag har varit sjuk!


I SEE!


SMILE!

Btw- vi ska snart ner till Sebastien Sebastien på födelsedagsmiddag för han fyller år idag, hipp hipp hurra för Seb som blir gubbe idag haha ;)


Josefine karlsson jag älskar dig!!!

...skriver det här inlägget samtidigt som jag lyssnar igenom en speciell låtlista (J, bara du vet vilken jag pratar om..)



saknar min dig så mycket att tårarna rinner min bästa vän!!!! TACK för världens bästa paket!
Det kunde inte ha kommit mer lägligt än just idag! Tog en kortisonspurta i foten idag, var livrädd men Malin kom och distraherade mig lite innan vilket hon är guld värd för! Efteråt så isades foten och nu dunkar den. Men det är bra smärta för en gång skull, ju mer ont det gör desto mer verkar det så det får gärna göra så ont att jag svimmar för min del!!!  Påväg tillbaka från lektionen kollar jag min mailbox och ser att jag har fått paket. nyfiket går jag till mailroom och hämtar ut världens bästa paket från min söta, underbara och oerhört saknade vän! Jag grät och skrattade om vartannat när jag läste breven och öppnade paketen!!!

Jossan du är guld värd, är så glad för att du är min vän!!! LOTS of love to you!!!!

Många har frågat efter min adress för att kunna skicka kärleksbrev, marabou chokladkakor och handskrivna uppdateringar om vad som händer på andra sidan stora blå

Emmy Koskinen
Box 5064 Manhattan College
4513 Manhattan College Parkway
Riverdale, NY 10471
USA



så vad väntar ni på...gå till brevlådan och posta dit brev idag ;)


Våran Girls night out blev inte riktigt som vi hade tänkt oss

I lördags så hade några av tjejerna i laget planerat en girls night out, med förfest i några av tjejernas lägenhet och sedan åka limo till Marquee (nattklubben) och dansa hela natten. Meeen det blev inte riktigt en girls night out, först fick vi besök av Sarah och Jessica haha och till klubben kom ett helt gäng med killar från laget. Så våran girls night out blev en track night out. Det var ytterligare en helt galet rolig kväll med mycket dans, drinkar, skratt och äventyr...



Sarah aka T.Lundgren, me, Malin och Jessica aka Felix

Malin och jag

Förfest i tjejernas lägenhet

MEA <3

i väntan på limon

Malin, Andy och jag <3

Alla tjejerna som åka limo

T.Lundgren och jag.

i limon

åka limo till festen är heeelt rätt ;)





Det var en galen natt som innehöll det mesta en galen och jätterolig utgång ska innehålla... dagen efter vid brunchen samlades vi och kollade igenom alla fylle-sms och redde ut ena och andra galenheten som hände under nattens gång haha. hot mess!


lördagkväll på manhattan college

lite snabb update vad som hänt sedan sist.
- har fortsatt med medicinplåster och får inte ens cykla. hade ett snack med båda trainers och vi pratade oss fram till ett beslut om kortisonspurta på tisdag!! hjälp
- jag får inte köra någon work out, och visst jag kör mage och armar men när jag inte får röra på mig och bli trött så många av er hur jag mår. jag mår inte bra om jag inte får träna. så jag har varit hängig och grinig och som lite extra krydda till grinigheten så håller jag på att bli förkyld. men sömn löser många problem ;)
- vi hade terrängtävling idag i parken mittemot skolan, solen sken och jag hejjade på alla som sprang. under tjejernas lopp så träffade jag Meghans föräldrar, dom gav mig en kram och vi pratade genom hela loppet. dom sa att dom ville att jag kom och hälsade på snart igen och peppade mig angående foten.. dom är sååå himla snälla! blev ytterligare en gång påmind om att föräldrarna säger mycket om hur barnen är, Meghan är huuuur go som helst, och likaså hennes föräldrar.
- under veckan har det varit mycket skvaller som har gått runt, det var en galen fest som sagt förra lördagen så det spreds en hel del rykten om vem som hade kysst vem, vem som hade sagt vad, vilka som hade slagits etc.
- har haft mycket plugg under veckan, många intressant lektioner och jag försöker trycka in såååå mycket information som det bara går. alla lektioner är unika på sitt sätt, och även om det inte känns som att jag lär mig så mycket så gör jag säkert det ändå...
- har skypat en del under veckan med många olika, sånt gör mig glad.

Förra lördagen så var vi och röstade i den svenska kyrkan. Har lånat lite bilder från the Malins. check it out!








Efter att vi hade röstat så belönade vi oss med en hembakt kanelbulle <3


Ikväll ska tjejerna i laget ha en girls night out!

"If If We Could Party All Night
And Sleep All Day
And Throw All Of My Problems Away
My Life Would Be Eaaasy
My Life Would Be Eaaasy
i Would Drink And Go Out Out
With My Boys Party Party
On The Top Yeah Thats What I Do"


Lite underhallning, varsegoda!



Jag sitter i skolan och vantar pa en klasskamrat for vi ska gora statistiklaxan tillsammans. Map quizzen pa geografilektionen gick bra idag, 10 stader fragade han efter utav de 150 staderna som vi var tvungna att plugga in.. Easypeasy!

 Solen skiner och livet ar underbart! Kakade precis lunch med Julia, skvallrade lite om vad som hade hant sen sist och sen skulle hon ivag pa tennistraning. Vi at pa panda express, alskar deras lyckokakor som man far till varje maltid.. Any ways nu maste jag logga ur och ga mota M :)


Any Way you want it, that is the way you need it



♥          ♥           ♥           ♥           ♥            ♥            ♥            ♥            ♥





♥          ♥          ♥          ♥          ♥          ♥          ♥          ♥         ♥

I want a sweet boyfriend, money, supercute clothes, hugs and kisses, candy, shopping spreed, the sun to always shine, pretty shoes, yummy food, a cute puppy, nice car, a day off, happiness

♥    


Emmy och resan mot smärtfriheten...

Träffade läkaren idag. Han frågade om det fortfarande gjorde ont och jag sa ja, sedan så satt han och klämde och försökte hitta punkten där det gjrode mest ont. När han hittade den så vände han sig om och frågade en av våra trainers om dom hade fått in det idag... sedan frågade han efter en storlek. sedan sa han ordet needle och då förstod jag vad dom pratade om. så jag sög åt mig foten så som en sköldpadda gömmer huvudet när den blir rädd... jag sa nej nej jag vill itne ha någon spruta.

Då suckade läkaren och sa att det finns inte mycket annat att göra, för jag har vilat från löpning i MÅNGA veckor behandlat med laser, ultraljud, isbad och gjort övningar, masserat, ätit två kurer med voltaren.. den blir inte bättre! Jag HATAR nålar så jag frågade panikartat om det verkligen inte fanns något annat att göra än att ta kortisonsprutan... då kom den andra trainern in.. han hörde väll min panik och har pratat med mig om fotens framtid... han kom med förslaget att lägga på ett ------ ---- -- --  och jag sa jaaa JAA det låter jättebra!! Hörde inte vad han sa men det var inget med needle i meningen och det räckte för mig.

Så läkarn suckade irriterat och sa jaa ok då, vi provar med det och om inte det hjälper så blir det kortison nästa vecka.. Efter det gick jag in och vår trainer tar fram en spruta och en flaska med rinnande medicin.. Han kommer fram till mig och skrattar och sa jag lovar att det här inte är en spruta.. då slappnar jag av och väntar spännande på att få se vad det är jag ska göra nu. Han tar fram något som ser ut som ett plåster, och så droppar han ner medicin på ena cirkeln, på den andra lägger han någon annan vätska... sedan sätter han på det på foten och säger nu får du inte duscha på 14 timmar.. Jag sa inte ens med foten utanför duschen? Då skrattade han och sa jo jag menade att du inte får duscha foten så att plåstret åker av...

När allting vad klart så frågade jag vad det var han satte på min fot, han sa att det var som ett batteridrivet plåster som pumpar in medicin i min fot. Han sa att jag inte får trycka på det eller ha skor som trycker på.. och så ska jag ta av det fyra i natt!

Såhär spännande ser det ut:


Ser konstigt ut att gå med ballerina skor och en strumpa men strumpan måste sitta på som skydd mot plåstret.


har aldrig sett något sånt här tidigare så det ska bli spännande att se hur, men framför allt OM det fungerar...



Så ingen löpning på ytterligare en vecka. Magiskt (förhoppninsvis) plåster på foten och träffa läkaren igen nästa tisdag... Nu ska jag gå till coach M och berätta vad som pågår. Han kommer vara ALLT annat än glad...


Toga Party

Har över 300 bilder. Några finns upplagda på fb, och några får ni se här...


Jag och Andrea i våra fina Toga klänningar som vi vek ihop av våra vita lakan.

Tjejerna som för-förfestade och fixade sig i vårat rum. Jag, Lissa, Meghan, Andrea och Malin

Puss på dig!


Alla svenskar på partyt (+ Maria men hon var inte med på förfesten..)

Yeeeah lets party!!

I LOVE COLLEGE PARTIES!!! röda plastmuggar, öl och galenheter haha

Logans drinks make the good girls go bad

Jag och världens goaste Malin.
'
Evacuate the dancefloor!!                                          Jag och Andrelita ;)

ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN!!! haha först när jag såg den så reagerade jag inte, sedan när jag kollade en gång till så blev det en av favoritbilderna! Typisk festbild!! Gissa hur många och vilka tjejer som rymms på den här lilla toaletten!!

Någon började knäppa bilder med webcameran på datorn haha

det var mycket mycket folk på festen, både inne och utomhus!

You are amazing, just the way you are!

Utgången i lördags var AWESOME!

Vi började kvällen hemma hos Amy och Sara som bor i Down Town. Vi var runt 10 tjejer och två soccerkillar. Vi gick till Fleux, promenadavstånd ca 15 min. Det gick galant att gå i klackar även fast jag inte har haft klackar på mig på väldigt länge... Men det gick lite mindre bra för Anna som helt plötsligt snubblade när hon gick över gatan. Hon ramlade så hon flashade hela rumpan, stackarn och bilar tutade på henne och hon skämdes så mycket att det enda hon kunde få fram efteråt var OMG, OMG, OOOOOMAAAYY I DID NOT JUST DO THAT! Sen var hon orolig över sina klackar som hade fått repor på sig, vi andra bara skrattade för det var väldigt roligt!

Vi gick till ett uteställe som heter Fleux, vi var uppskriva på listan så vi fick passera kön och gå in vip och sen blev vi ledda till ett bord och dom bjöd oss på champagne. Folk dansade inte alls rumpdansen så mycket, dom dansade som vi gör hemma in sweden, men dom flesta dansade så... Dom hade fyra små scener med go-go dansare som dansade med väldigt lite kläder på sig, alla killar stod och dreglade brevid. Det coolaste var killen vid trummorna, dom hade en dj som spelade asbra låtar, och sen hade dom en kille som spelade trummor till låtarna som spelades. Det blev värsta trycket och han var riktigt duktig! På toaletterna hade dom en vakt som visade vart det fanns lediga toaletter och en annan tjej som stod vid handfaten och pumpade tvål i händerna och gav en papper. Värsta lyx och värsta onödigt! Men oooj vad många vakter dom hade inne på klubben som gick omkring med ficklampor och checkade alla... Nästa ställe att checka in är PB som är ett populärt partyställe eftersom det ligger vid stranden :)

EN SUPERDUPERROLIGKVÄLL!








THANKS FOR A GREAT NIGHT GIRLS :)


Grattis på födelsedagen jenny

Äntligen 18!!! Vi får fira dig när vi är hemma igen till jul ;)


Även om du alltid har, och alltid kommer att vara yngst, och även om vi har bråkat så som syskon ska göra så kommer du fortfarande alltid vara våran lillasyster...


... och vi kommer ALLTID älska dig!!

I cant believe last night really happened

Var på Toga fest igårl!! kan sammanfatta kvällen med ett ord; galet!


kameran användes flitigt... lägger upp fler bilder imorgon!!

Idag har vi inte gjort NÅGONTING... vi pratat och skrattat åt gårdagens alla händelser, legat i sängen och kollat på Gossip girl, ätit BJ och försökt att plugga. Nu efter att ha ätit middag så känner jag mig lite piggare så ska ta tag i läxorna nu innan MTW video awards börjar...


Stony Brook xc meet

Förra helgen startade terräng säsongen!! Bussen avgick tidigt lördag morgon till Stony Brook. Killarna sprang 6km och tjejerna 4km. Jag sprang inte, min fot var inte godkänd av läkarna... men det gjorde inte mig något att inte tävla, för som ni alla vet så hatar jag terräng... det var kul att åka med lagbussen, snacka skit med Tobbe och lyssna på musik... ta bilder och se på när alla andra plågade sig igenom terrängbanan. kan inte säga att jag var avundsjuk!!!
Meghan and me
Meghan med en av alla sina konstiga stretchningsövningar
laget samlas i ringen innan start, för att peppas av coacher...
Delar av laget, jag, Stephanie, Meghan, Jelena, Megan, Liz, Maria och Lauren
Hejarklackstjejerna... Lauren har samma problem som jag, ont i foten och läkarna vet inte vad det är. Hon hatar också terräng så vi stod glada vid sidan om och hejjade på dom andra som sprang!
Några av killarna
Snyggaste brännan
Tjejerna in action

I'm down for down town


Amy & Jag

Jag ska ut med några tjejer i laget ikväll, det är min första utgång här i us & a. Ska bli spännande att se hur uteställena skiljer sig från ställen hemma... Lisa, svenskan som tipsade mig om sdsu och som var en medlem i laget för några år sedan, är här och hälsar på så hon kommer också att följa med oss ikväll :)

TONIGHT IS GOING TO BE A GOOD NIGHT!


VÄRLDENS BÄSTA HUND!

I dag var det ett år sen världens bästa Kajsa gick bort. Saknar henne så otroligt mycket! Det var inte alls samma sak att komma hem i sommras när det inte fanns någon Kajsa där som man kunde lägga sig brevid och krama om. Jag saknar henne jättemycket men jag vet att hon har det bra där hon är nu! Hon kan simma, jaga ekorrar och få hur mycket tassmassage hon vill :) Kajsa du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3



LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


Jävla fotfan!

foten gör ont. väldigt ont ibland. mindre ont andra gånger. har haft ont sedan i januari. läkarna vet inte vad det är.. det är inte benet... det är inte det och det är inte det här eller det där... men det gör ONT!!

frustration är det jag känner just nu efter att ha kommit tillbaka till rummet efter en timmes behandling och rehab för foten samt en lååång diskussion med en av våra trainers hur vi ska gå vidare... ska träffa en läkare på tisdag och diskutera vidare...

min fot vill ALDRIG bli bra, kanske ska sluta springa... bli av med mitt scholarship på Manhattan College... flytta till Italien och gifta mig med en rik italienare som skämmer bort mig hela dagarna och betalar flygresor så min familj och mina vänner kan komma och hälsa på mig på vårat slott och så att jag kan åka till sverige när jag känner för det. han skulle köpa en ny fot till mig och låta mig göra allt jag tycker om och allt det tråkiga skulle någon av våra betjänter ta hand om... jaa det låter faktiskt inte helt fel! det får bli min plan B, om jag inte gillar det läkarn har att komma med på tisdag!



right now i need someone to lean on ♥


Fredag morgon, vart försvann den här veckan?

Dagarna börjar gå lite på rutin nu... ungefär såhär kan schemat se ut.

Måndag.
6.15- klockan ringer för morgonträning
7.30- frukost
8.00- Anaerobic training lektion
9.00- tillbaka till rummet, duscha och plugga
11.15- Death as a fact of life lektion
12.15- lunch + ledigt fram till 15.00
15.00- gå till trainers för behandling av foten
16.00- träning
17.45-middag
18.15- Anatomi och fysiologi labb,
9.00- tillbaka till rummet duscha, plugga etc

Tisdag.
sovmorgon fast jag går upp runt 8-9 och äter frukost, sedan tränar jag ett morgonpass.
Första lektionen är 1.25- Short stories
14.20- tillbaka till rummet, byter om för träning
15.00- till trainers för behandling av fot och så börjar jag träna tidigare för jag tränar elipse på tisdagar
16.00- samling för träning (även om jag börjat så måste jag samlas för att säga hej och gå igenom dagens träning)
17.30- middag
18.15- anatomi och fysiologi lektion
20.15 tillbaka på rummet...

Onsdag.
6.15 ringer klockan för att upp och träna
7.30 frukost
8.00 Anaerobi training lift session
10.10 - tillbaka till rummet, duschar, pluggar etc
11.15- Death as a fact of life lektion
12.15-lunch
15.00- behandling av fot
16.00- träning
17.45- middag
18.15- Speech lektion
9.15- tillbaka på rummet

Torsdag.
sovmorgon fast jag går upp runt 8-9 och äter frukost, sedan tränar jag ett morgonpass.
Första lektionen är 1.25- Short stories
14.20- tillbaka till rummet, byter om för träning
15.00- till trainers för behandling av fot och så börjar jag träna tidigare för jag tränar elipse på torsdagar 16.00- samling för träning
17.30- middag
18.15- intro to exercise science
20.15 tillbaka på rummet...

Fredag.
6.15 upp och hoppa för att träna, sedan går jag tillbaka och sover vidare en timme
11.15- Death as a fact of life lektion
12.15-lunch
1.25- Short stories lektion
15.00 - behandling + träning
18.00---> HELG!!!

Lördag.
9.00 ringer klockan... ut och springa långpass
12.00 brunch

Eller så tävlar vi ;)

Söndag.
Sovmorgon...
Brunch vid 12.00
Plugg, skype in till city etc.


Almond butter instead of peanut butter!

Eftersom alla äter peanut butter här borta i us & a så vill ju jag också göra det men jag är allergisk mot jordnötter, hmm... Men då berättade min toppenbraiga roomie att det finns almond butter, mandelsmör, och det är faktiskt riktigt gott! Jag hade med mig en almond buttersandwich till efter träningen imorse, mums! Cola/chokladsmak med bitar av mandel! Everybody; testa almondbutter!




TVÅ ANDRA FAVORITER ÄR:



MUMS!


Det är oerhört jobbigt att kliva upp tidigt och cykla till träningen när det fortfarande är mörkt ute...


DEN HÄR SÅNGEN HJÄLPE MIG ATT GLÖMMA HUR TRÖTT JAG VAR IMORSE!
OERHÖRT BRA SOM SÄTTER SIG PÅ HJÄRNAN! NYNNAT PÅ DEN HELA DAGEN :)

I morse klev jag upp klockan fem, efter fem timmars sömn var det inte det lättaste precis... Vi kollade på film igår kväll, vi såg filmen "why did I get married too", så jag gick och la mig sent vilket jag fick sota för idag under min sista lektion då jag satt och nickade till gång efter gång då jag höll på att somna. Ajabaja! Inte ens två koppar kaffe hjälpe, men nu är jag pigg efter två timmars lång powernap. I kväll ska jag plugga historia för vi har quiz imorgon, massa roliga årtal att lära in och namn på gubbar. Jag gillar historia men inte när jag måste plugga in massa årtal! Nu ska jag spela sönder låten ovan och kötta årtal!


"everyone should experience one four loco night in their life"

idag är det torsdag, på Manhattan College innebär det Thirsty Thursday. Nästan alla festar, förutom dom som har morgonträning halv sju eller hundra lektioner imorgon... För en vecka sedan var det första Thirsty Thursday för iår så ALLA gick ut, även vi ;)
Vi gick till två barer, men stannade inte länge på något av ställena av olika anledningar... det var en galen kväll med mycket skratt!

Let the Sophomore year begin ;)


min nya kamera invigdes den här kvällen. måste medge att jag tycker den gjorde ett bra jobb ;)

Grattis på 20 årsdagen Mary <3

Fiemma forever and ever!!

We miss you and send you lots of LOVE on your b-day!!!!

jag skickade precis ett sms till fia och frågade vad hon gjorde...

... hon svarade att hon satt i lockerroom och läste en text som skulle summeras till imorgon. hon sa att hon hade träning vid ett...


gissa vad jag gör här på andra sidan amerika... jo jag sitter och läser en short story tills imorgon och ska träna vid 4 (alltså klockan ett fias tid)...


haha jaa vad ska man säga... vi är ju trots allt tvillingar ;)

skrev detta innan jag var iväg och tränade.. men så dog internet innan jag hann publicera inlägget.... men nu fungerar det igen ;) kom precis tillbaka till rummet efter en härlig löprunda ute i strålande sol. nu ska jag duscha snabbt, sedan äta middag innan min speech class! ska hålla en presentation inför klassen idag...

Spelar wii hemma hos Alma och Jordan

Vi kor bowlingsturnering pa wii och kollar pa roliga klipp pa youtube samtidigt som vi mumsar pa popcorn! Alma och Jordan ar i finalen... En toppenkvall helt enkelt!! I dag pa kvallsklassen stallde lararen massa fragor till mig om Sverige infor hela klassen. "How old is the oldest building in Stockholm?" I don't know, but its old maybe from the vikings era or so haha...Maste googla det dar for det kan vara roligt att veta, nagon som vet hur gammal den aldsta byggnaden i sthlm ar? Lararen jamforde alltid sakerna han pratade om med Sverige och sen fragade han mig om vi hade nakenbad i Sverige haha flummig larare det dar...


HAHA KLOCKREN VIDEO!!!


Emmy

kom precis tillbaka från min anatomi/fysiologi night class, öppnar dörren och möts av ett rum fullt med folk. det är som vanligt massa folk i vårat rum, this is the place to be ;) jätteroligt med besök, fast ibland kan det vara lite irriterande, särskilt när dom bestämmer sig för att komma sisådär halv tre på natten haha :P
ska duscha så snart C och A har duschat klart. Sedan ska jag skriva ett tal till imorgon, en kort presentation om mig själv och min passion i livet.
jag sprang idag, för första gången sedan jag kom hit!! träffade läkaren och hon sa att dom inte vet vad som är fel på min fot men att jag får börja springa nu, så länge det inte blir värre i foten. känns sååå skönt att få springa igen, även om foten gör ont.
vill avsluta med att säga att det känns så himla kul att vara tillbaka, komma in i rutinerna med hård träning, mycket skola och såklart umgås med alla här.

Love life right now <3
jag blir så trött på att det inte går att lägga upp bilder... (kopierade även denna från Andreas fb bilder)

Emmy - Bruno Mars "Just The Way You Are"

Den här låten spelas om och om igen i vårat rum i East Hill



"om en kille sjöng den här låten för mig skulle jag gifta mig här och nu, pang bom"

Emmy - six flags

I söndags så åkte vi till Six Flags I New Jersey. Det var sjuukt kul!!! Jättehäftiga bergodalbanor som var sååå himla roliga. Den bästa hette El Toro, jag åkte med Malin och vi skrattade så mycket att vi fick kramp i magen... den var nog den bästa bergodalbanan jag någonsin åkt... Sedan så provade vi på världens snabbaste bergodalbana Kingda Ka, jag åkte med Andrea och det var sjukt kul, men det gick lite för snabbt för att jag skulle hinna bli rädd haha. Det var en toppendag med strålande sol, härliga vänner och oerhört häftig adventure park!!!! Det här vill jag verkligen göra om!!!

(tyvärr krånglar blogg.se för oss här på Manhattan College, så jag kan bara kopiera bilder från internet... hoppas det löser sig snart för jag har så många nya bilder som jag vill visa för er...)




'


nervösa ansikten kan se ut såhär:
 Tobbe var så rädd att han var tvungen att hålla i sig så att han inte skulle svimma :P


VÄRLDENS SNABBASTE BERGODALBANA KINGDA KA





Andrea filmade under åkturen (förstår inte hur hon lyckades med det när det gick så fort att jag knappt hann tänka haha) Filmen är iallafall väldigt rolig, check it out...



Man hör inte så bra, men innan säger Andrea: jag börjar bli lite nervös nu... Då säger jag: liiite, det här är världens snabbaste jag kommer fan dö!! Vänta, Vänta jag ångrar mig... hejdå... sedan skjuts vi iväg, och Andrea skriker som en stucken gris haha, det roligaste är i slutet när hennes skrik typ dör ut och hackar haha... När den bromsar in så visar jag mitt hår och säger: jag hade flätor innan!!!

THE WOLFPACK

Här är hela gänget samlat! Jordan, Chris, Alma och jag :)
Bilden är tagen från Jordan och Almas inflyttningsfest i lördags. 

 
Corny, Jerky, Alfy and Chippy

Klockan är sex på morgonen, jag har redan varit uppe i en halvtimme.När alarmet ringde imorse ville jag trycka på snooze, hatar att gå upp tidigt, men jag släpade mig upp när jag insåg att det skulle bli stressigt om jag inte gick upp. Tur att jag hade packat i ordning skolväskan och gjort klart min lunch redan igår kväll, det hade jag varit alldeles för trött för att fixa nu... Det som är bra med att träna såhär tidigt är att vi får undan träningen så är vi lediga resten av dagen och kan hänga vid poolen. I dag slutar jag och Chris klockan två och då ska vi till skolans pool och hänga före min kvällsklass som börjar klockan 4. PEACE OUT!


Love the way you lie

REPEAT REPEAT REPEAT!

Wait, where you going?
Im leaving you!
No, you aint!



LOVE THIS SONG


Everything is going to be alright!


This girl makes me happy! Fliiiip that pancake!

I morse hade vi träning, vi körde 30 min fartlek och sen åkte vi hem till oss och pluggade och käkade pankakor.
Vid fyra tiden åkte vi till yoghurt express och träffade Rachel som vi inte har träffat på väldigt länge. Rachel var med i laget förra året men hon tog examen i somras och sen åkte hon till Spanien och reste runt under sommaren. Det var roligt att träffa henne igen, den tjejen är toppen! Hon är alltid på positivt humör och får en alltid att bli glad. Hon påminner lite om Elina faktiskt :)

Kvällen spenderades med Rikard och Chris hemma hos oss. Vi hade en liten studysession, jag gjorde statistikläxan och varvade med att kolla på Harry Potter som visades på tvn. Den filmen har dom visat om och om igen nu i flera dagar i rad, jag trodde det var den tredje filmen men tydligen var det den sjätte. Så bra koll har jag haha jag är inte direkt ett Harry Potterfan om man säger så...

PEACE OUT! Nu är det läggdags, väckarklockan står på halv sex för vi har träning halv sju imorgon!

Ps. vad roligt det är att blogga, har saknat det. Ds.


First footballgame of the year!

I lördags hade skolans american footballsteam sin första match. Förra året spelade dom inte bra men iår ser dom ut att ha ett bra team. Dom vann första matchen ganska överlägset så stämningen på studentsektionen på läktaren var CRAZY!

Jag har inte lärt mig alla regler än men jag tycker att det är roligt att titta på en match om det är en jämn match men annars tycker jag att det är en galen sport. Vi gick till matchen tillsammans med laget för att göra något roligt tillsammans och för att lära känna våra freshmans lite bättre. Vi har fyra nya tjejer i cross country laget, alla är väldigt trevliga och har kommit in i gruppen alldeles perfekt. Vi har ett bra lag i år, GO AZTECS!


Roomies på väg till matchen


M and Jordan



Massa studenter som är på väg till matchen


Solen stekte


Så jag och Jordan skyddade våra huvuden med några handdukar man fick vid ingången





En del av gänget, tror dom andra var iväg och köpte dricka i periodpausen








Emmy - uppdatering

har inte bloggat på ett tag, rättare sagt hela sommaren. Många har kommenterat över detta och så har jag själv saknat att skriva. Fiemma kommer alltid finnas kvar, vi ville bara ta en liten paus och prova något nytt ett tag.
Sista inlägget jag skrev på Fiemma var i början av sommaren, så vad passar då bättre än en kort sammanfattning av sommaren ;)


Sommaren 2010 hör till en av de bästa!
JOBB: jag jobbade på Tom Tits Experiment i cafeterian och glassbaren tillsammans med några av mina bästa vänner, sedan jobbade jag som friidrottskole ledare på Täby IS friidrottskola ett par veckor. Båda jobben var jättebra och jag hade roligt. önskar bara att jag kunde ha fått fler timmar så jag kunde ha tjänat lite mer pengar att shoppa för här i New York.
TRÄNING: jag har haft problem med min vänstra fot sedan januari iår. sprang inomhus och utomhussäsongen på foten så jag bestämde mig för att låta den återhämta sig och vila under sommaren. sprang därför inte mycket på den. gymma det gjorde jag på friskis och svettis, det var faktiskt väldigt roligt att gymma särskilt när jag gjorde det tillsammans med Fia Jossan, Ida eller Marre :) Träning blir alltid roligare och mer motiverande tillsammans
RESOR: åkte på roadtrip med två av mina bästa vänner Ida och Jossan till Mellbystrand/Båstad/Halmstad under tennisveckan. Vi kollade tennis (såg Robin Söderling vinna kvartfinalen), shoppade i Halmstad, drack goda drinkar och dansade, låg och solade i sanddynorna och badade i havet. det var en oerhört härlig resa som innehöll mycket roliga händelser som jag kommer kunna skratta åt länge ;)
Första helgen i augusti åkte jag till London för första gången tillsammans med familjen. Vi shoppade, drack frappucino på SB och promenerade och upptäckte den vackra staden London :)
ÖVRIGT: jag hann inte med allt jag ville den här sommaren, tiden räckte inte riktigt till... jag har jobbat, tränat, rest och sedan har jag umgåtts med vänner och familj. Mycket fester har det också blivit, galna afterworks med alla tt:are och många besök på favoritstället Flamingo. Livet är en fest och vi är bjudna ;)



Mellbystrand med mina bästa tjejer <3

Härliga afterworks
Massa skratt

Kvällsbad i regn
Midsommarfirande

tjejkvällar med mina favoriter

förfesten till en en av alla galna utgångar <3

familjen i London <3
Sammanfattning av sommaren med tre ord: SKRATT, BÄSTA VÄNNER OCH FEST

Välkomna till vår nya blogg!


Tvillingarna Koskinens blogg kommer att handla om allt mellan himmel och jord.
Vi kommer att skriva om vad vi upplever som collegestudenter från två olika sidor av usa. Emmy bloggar från New York och Fia bloggar från San Diego.
Ni är varmt välkomna att följa med oss på vår resa!



Enjoy the little things for one day you may look back and realize they were the big things!


RSS 2.0