Emmy - du tog orden från min mun...

Efter morgonens träning så går jag fram till coach med fickorna fyllda av slagfulla argument... men jag hinner bara säga hej innan han säger precis det jag tänkt bråka för att få igenom... Inget banpass idag, foten behöver vila en dag till från löpning, ingen tävling till helgen utan en vecka med hård träning, och grädde på moset så sa han att jag kommer få springa 500m och DMR stafetten i Boston nästa helg!!
det var oväntat, men jag fick som jag ville så jag är mer än glad just nu!
nu ska jag iväg och köra dagens andra pass, innan det är dags för Yoga lektionen ikväll. ciaooo

God morgon

I dag är ingen god morgon, det är en kall morgon. Det har regnat hela natten och det är fortfarande kallt ute, brr! Morgonens träning var ok, vi gjorde bandövningar och sen lite stegringar efteråt. Jag fick lite ont i mitt knä men annars så var det helt ok. Jag glömde att ta med mig min Glee cd skiva så idag fick vi lyssna på Linkin Park (enda cdn som fanns i gymmet) "It starts with one thing, I donno why, it doesn't even matter how hard I try"... Jag är trött, vill bara sova bort hela dagen. Tror att jag vaknade på fel sida idag. Kanske ska ta en nap och vakna upp med ett bättre humör haha :) Nu ska jag försöka göra lite läxor och sen har jag lektion runt tolv. Träning vid 2 och sen lektion från 4-6.40 igen. Och ikväll blir det plugg och Gossip Girl! Wooohhoo


MISS YOU SIS <3


Hard Rock Café

I fredags dansade vi på Hard Rock Café
-
You have really cute dimples





Sista utgången på länge...
Nu blir det fokusering - första tävlingen är om två veckor!


Flower Power

I lördags åt vi brunch på Zanzibar och resten av dagen spenderade vi på stranden. På kvällen bakade vi choklad kakor och sen kollade vi på snyft filmen The Last Song. Den filmen är så himlans bra!





Having fun at the beach



Baby, you're a firework

Jag var på dejt i torsdags med en kille som jag träffade förra lördagen när vi var ute. Han gav sin jacka till mig när vi var på väg hem eftersom jag frös och sen sa han att vi skulle ha en bra anledning till att ses igen. Vi smsade lite under veckan och sen bestämde vi att vi skulle ses i torsdags efter min lektion. Han hämtade upp mig i sin truck, alla amerikanare kör en sån bil, och hans söta hund Jake. Vi gick till hundparken i Balboa park som kryllade av hundar och hundägare. Supersöta hundar och massa valpar som sprang runt och lekte. Jag hade jättekul, träffade många söta vovvar men det sjukaste var att jag hade kunnat gå hem med en hundvalp däifrån. För två tjejer gick runt med två supersöta hundvalpar och frågade om folk ville ha dom eftersom dom skulle flytta och inte kunde ha dom i sin nya lägenhet. Jag blev kär i en av valparna, den lutade sig mot mig och tittade på mig med världens oskyldigaste ögon. Jag var sååååå nära att säga ja, men sen tänkte jag smart och sa nej. Vi kan inte ha en hund, vi har mattgolv och sen tävlar vi varje helg och hur gör vi i sommar när alla åker hem? Nej vi kan inte ha en hund, tråkigt :(  Efter promenaden gick vi ut och åt middag. Det var en toppenbra dejt!


JUMP


Emmy - spring, spring, spring

Tävlade igår, sprang 800m i The Armory. Det var Mets (Metropolitan Championship, en av våra conference tävlingar).
Dagen började tidigt klockan 7.00 med en promenad över till OV, frukost i Malin och Siris lägenhet, sedan satte vi oss på team bussen och åkte ett par block downtown till 168th street. Väl framme så hade jag fyra timmar till start att döda, det gjorde jag genom att hjälpa till med att massera stela ryggar, hejja på de andra som tävlade samt ladda inför mitt lopp. Under uppvärmningen så bråkade min fot mer än vanligt så jag blev jättestressad och orolig, gick upp till Coach och sa att jag inte trodde jag kunde springa för foten gjorde jätteont. Han gav mig någon mysko salva som jag smörjde på foten, det brände så mycket att jag trodde jag skulle få en brännskada.
Jag öppnade loppet lugnt, för jag vet aldrig vilka jag springer emot och ville se hur fort dom öppnade... första varvet gick på 32, så jag tänkte ok det här är ett bra tempo, andra varvet såg jag bara till att behålla min fjärde plats genom att springa i ytterspår. Under det tredje varvet så placerade jag mig bakom ettan och vid klockringning så försökte jag gå om efter kurvan, jag tog mig förbi och behöll ledningen hela vägen över mållinjen, med sluttiden 2.14.69 vilket är cirka sekunden från inomhusperset! Ett bra lopp!
efter mitt lopp så joggade jag och Maria ner, stretchade, isade, och sedan hjälpte jag till att massera stela baksidor. Efter det satte jag och Malin oss på läktaren med resten av laget och väntade på att sista grenen (stavhopp) skulle bli klart så vi kunde åka hem... det tog eviiiiigheter, men vi fick inte åka tillbaka för Coach sa "we came here as a team, and we are leaving as a team". Så vi försökte döda tiden med kaffe, skype och fruit ninja på iphone.

Emmy - Happy Birthdaaaay!

Tobias har blivit äldre, och det firade vi i fredags med supergod köttbullemiddag och morotskaka och oatmeal/raisin kakor som Malin coh Siri hade bakat och fixat iordning. Kvällen bjöd förutom väldigt god mat och dessert som vanligt på väldigt roliga berättelser och mycket skratt.



Igår så åkte vi till 191 street och åt middag tillsammans på en restaurang som Tobias hade sett en recension om i NY Times, det blev ytterligare en härlig kväll med god mat och massa skratt!
Tobbe fick en födelsedagstårta och vi sjöng för honom, sedan höll han ett tal som hela restaurangen lyssnade på och tog del av (det var nämligen tre födelsedagar som firades igår på restaurangen).

Who's that chick?

IM BACK! Sorry för dålig uppdatering, jag har haft fullt upp med att leva livet och träna. Vi har börjat köra styrka på morgonen mån, ons och fredagar nu klockan sju och sen har vi träning klockan två igen. Fullt ös! Jag har haft träningsvärk hela veckan. Men förra veckan gick superfort, mitt skolschema är jättesoft. Känns inte ens som jag går i skolan, klasserna verkar bra förutom european studies klassen som är supertråkig samt research klassen som kommer vara mycket jobb. Hmm annars då jo livet leker, jag lever i en drömvärld. Shoppar, ligger vid poolen, träffar nytt folk, går ut och äter, umgås med mina underbara vänner. Känns verkligen hur underbart som helst nu, jag älskar mitt liv! Lite jobbigt att jag inte har fattat att skolan har börjat än, har inte läst någonting än så det kanske är dags att ta tag i lite läsande snart. Men just nu ska jag bara njuta för förr eller senare kommer skolan med alla prov och läxor dra igång för fullt och då är det bara att kämpa!



WOOOOHOOOO

P.S Jag ska försöka uppdatera lite oftare. D.S
Btw - kommer uppdatera lite om veckan som har gått, så håll utsikt.


"Here, take my jacket so we have a reason to meet again"

Förra lördagen var vi ett gäng tjejer som gick ut i Down Town. Vi gick till klubben Ivy eftersom vi ville testa ett nytt ställe. En av tjejerna kände en kille som fixade så att vi slapp stå i kön och vi fick ett VIP bord samt tillgång till the top roof där dom även hade en modevisning. Utsikten från takvåningen var otrolig och dom hade även en pool där som skiftade i färgglada partyfärger. Stället kryllade av navy guys som hade ledigt under helgen, sen träffade jag även en hel del danskar och norskor, flum!











OLALA


Det var en toppenrolig kväll fylld med roligheter och skvaller som vi skvallrade om under brunchen dagen efter som vi käkade på ett ställe som hette Missions. Supergod mat och trevligt ställe, dit kommer jag definitivt gå igen.


Emmy - NHL match på Madison Square Garden

Självklart måste man ta chansen om man får den, även om det innebar att jag missade min nightclass i anatomi ;) Jag och Maria åkte till 34th street och kollade på hockey. Det var mycket bättre stämning än på NBA matchen jag var på tidigare. Sedan var det såklart kul att se att att ALLA gick omkring med Lundqvist jerseys och att ALLA jublade extra högt när de presenterade Henrik!! Han släppte dock in ett mål mer än Floridas målvakt så New York Rangers förlorade med 3-4 mot Florida Panthers.

Det var en riktigt rolig upplevelse som jag gärna upplever igen!






Emmy - snowday

Det har snöat hela dagen, alla klasser efter klockan 4 blev inställda idag och förmodligen blir det inställda klasser imorgon också! haha alla har pratat om snowday enda sedan i söndags, och då hade skolan inte ens börjat!

Kom precis ner från baseball killarnas rum, vi har spelat kort och suttit och snackat. Härliga killar dom där, alltid lika roliga! nu ska jag gå och lägga mig, det snöar för fullt men det är inte 100% att lektionerna bli inställda imorgon, så jag kommer ställa klockan på sju, förhoppningsfullt titta på mobilen efter det där sms:et som tillåter mig att somna om ett par timmar istället för att gå upp och ha lektioner.

planerna är redan bestämda för den högst sannolika snowday:n, ta en lååång sovmorgon, sedan ska vi ska dricka varm choklad, ha snöbollskrig, bygga en gigantisk snögubbe och titta på film...




Emmy - vägrar inse att skolan faktist har startat...

Skolan började i måndags, jag har inga block, inga pärmar eller böcker till mina kurser ännu... Jag har inte insett att jag har börjat terminen, ska köpa allt och göra veckans läxor i helgen. Behöver en mjukstart på den här terminen, för efter att ha börjat med dom supergoda och 100% näringsrika måltiderna i Locke's Loft igen så har min energi försvunnit TOTALT. Jag är hungrig jämt, är trött och varje chans jag får tar jag en powernap. Det här ska jag lösa genom att köpa vitaminer och äta mer frukt samt gröt till kvällsmål, för det här är ingen rolig känsla blää!

Det var iallafall sjukskönt att komma tillbaka till mitt egna rum i söndags, jag har bott i en lägenhet med 5 andra tjejer från laget de två senaste veckorna för att mitt dorm har varit julstängt. Det har varit två bra veckor, men det var kallt att sova ute i vardagsrummet så jag har sovit i andra sängar om möjlighet har funnits. Om någon av tjejerna sov hos sin pojkvän så fick jag sova i deras säng, så totalt blev det fem olika sängar jag bytte runt mellan haha... nu sover jag väldigt skönt i min egna säng igen!!

Kom dock varken ihåg vilken våning jag bodde på, eller min kod till rummet. När vi steg trängde in oss i hissen på våning 8 så frågade Meghan mig vilken våning jag bodde på, jag fick hjärnstopp så hon tryckte på våning 6 för där hade hon för sig att jag bodde... När hissen stannade på våning sex så sa jag nej jag bor inte här jag bor på våning fem, så alla i hissen suckade och vi åkte ner en våning till, men påväg ner sa Deena (hon och Meg hjälpte mig flytta mina väskor från lägenheten) att men Emmy bor inte du på våning 3? haha så alla i hissen suckade igen och vi åkte ner. Väl nere på rätt våning så fick jag trycka koden ett par gånger innan jag knappade in rätt haha.

Festen i lördags var också väldigt lyckad, track house firade ett år och det firades med öppen bar och finklädda människor som dansade och spelade beerpong.










Emmy - if i gave you everything baby, would you give it back?

Igår när jag stod och lagade mat i köket så spelade Jelena en låt på sin Ipod. Efter det har jag spelat låten om och om och om och om igen. Jag tycker att den är jättebra, det är fortsättningen på Last night med P.Diddy Ft. Keyshia Cole.

Det här är Last night part one.


och det här är låten som jag spelar sönder just nu. Last night part 2


Emmy - torsdagsmys

Förra torsdagen bakade vi världens största och supermastiga chokladkaka med flera lager och chokladkräm mellan. Idag så har jag och Lissa bakat cookie cake med vanilla frosting och m&m topping. Den var supergod!!!

De senaste dagarna har jag tagit det lugnt och njutit av de sista dagarnas ledighet innan skolan börjar på måndag. Jag har tränat, jobbat med mitt CV, skrivit personliga brev, sökt sommarjobb, skypat, slappat i soffan framför tvn, ätit middag tillsammans med Meghan, hennes föräldrar och några andra från laget på Jake's, haft Solsidan maraton etc. Det har varit en bra vecka, och än är den inte slut, imorgon ska jag tävla och sedan på lördag ska vi in till city och shoppa lite och på kvällen är det fest i track house.





Omelett och rostade mackor

Mums käkade precis brunch. Var ute och sprang i 30 min tidigare imorse, nu ska jag packa skolväskan med ett anteckningsblock och en handduk för jag ska till poolen efter min enda lektion för dagen. European studies - får se hur den klassen är... Himlans chill dag, imorgon kommer att bli lika chill för jag har bara en lektion. Gårdagens kvällskurs var nice, jag har samma lärare som jag hade förra terminen för soc 101. Han repeterade en hel del och sen lät han oss gå tidigare, som vanligt. Haha :) Massa idrottare i den klassen, kan bli kul. Any ways nu ska jag dunka musik och städa rummet lite snabbt innan jag cyklar iväg!


Känns som att det kommer att bli en pretty chill termin, kanske ska lägga till en till kurs? Eller jag ska inte säga något förren jag har haft alla klasser.


First day of class - whoop whoop!

Jag hade sovmorgon till 10 och sen käkade jag brunch. Jag börjar skolan klockan 12 varje dag, score! Första lektionen var: Sex and gender in contemporary society - klassen verkar väldans flumm. Läraren började lektionen med att spela den här videon : http://www.youtube.com/watch?v=BOdmf4N5aPE

Jag linkade till videon för det gick inte att ladda upp klippet, bloggen krånglar lite...  Any ways efter lektionen jobbade jag lite med mitt CV och sen var det dags för träning. Det gick superbra, jag flög fram på banan :) Nu är jag hemma har precis duschat, ska fixa mig lite snabbt och sen iväg för middag med Julia innan vår klass klockan sju! AWESOME :) Jag ska dricka min första cinnamon coffee ikväll, wooohoo!! PEACE OUT <3

Köpte massa nya älsklingar förra veckan innan vi gick på bio. Alla doftar underbart gott :) Fast favoriten är Berry Kiss som ni kanske märker eftersom 4/6 är just den doften :)

K.I.S.S - Keep it simple stupid
(En annan sak vi fick lära oss idag på S&G lektionen)


Emmy - vinterledigt en femte vecka innan skolstart nästa måndag...

Har varit tillbaka i New York i över en vecka nu... första veckan har gått riktigt snabbt, känns som att jag har varit här längre än en vecka och jag saknar redan Sverige, min familj och alla mina vänner! jag har missat massor där hemma på bara en vecka, tur att det finns skype så jag kan hålla mig uppdaterad!!

Det var jätteskönt att vara hemma i Sverige, träffa nära och kära igen, fira jul och nyår, mysa med världens sötaste hundar, festa och ha tjejkvällar med världens bästa, äta supergod mat, läsa bra böcker, köra bil, träna tillsammans med Fia, och åka till Sätra och köra bana och träffa coach Richard. Gjorde hur mycket som helst, hade fullt upp varje dag men hann ändå inte med allt jag ville göra/se alla jag ville träffa. Det var dock inte så roligt att packa ner alla mina ägodelar i flyttkartonger och veta att nästa gång jag kommer hem så bor vi inte kvar i samma hur som vi bott i över 13 år.

Under lovet umgicks jag bland annat med dessa sötnosar...

'
sa hejdå till 2010 och hälsade 2011 välkommet


myste, lekte, promenerade och sprang med tre voffsingar


dream team återförenades och tränade i Sätrahallen och träffade samtidigt bästa coachen

åkte och tittade på den nya hustomten


åt mumsiga middagar


hade julgransplundring och träffade släkten












Har haft ett jättebra jullov, men ser fram emot skolstart även om det kommer bli tufft med mina 7 kurser som jag ska läsa nästa termin... kommer bli fullt upp men väldigt intressant och roligt!!

Emmy - en bra dag!

I julklapp så fick vi dessa biljetter från världens bästa mamma...

så den 2 januari åkte vi alla tre systrar till

och såg musikalen Romeo och Julia. Den var jättejättebra; de bjöd på mycket skratt, alla sjöng så himla bra och låtarna var översatta riktigt bra till svenska. Det var jätteroligt att uppleva detta tillsammans med mina söta systrar!!!


efter musikalen så mötte vi upp Linda och åt middag på Pizza Hut. Det var riktigt roligt, för vi har inte träffat varandra sedan sommaren så vi hade mycket att prata om!!


efter middagen så fick vi gräva fram bilen...


In America

Wow det är redan söndag.. Tiden går så fort, jag kan knappt tro att det var en vecka sen jag kom hit. Om tre dagar börjar skolan, aah! Ska i för sig bli skönt att komma in i rutinerna igen :) Tim la äntligen upp bilden på mig och maskoten från onsdagens basketmatch :)


RED AS AZTECS

I torsdags åkte vi till PB för att köpa nya cyklar eftersom våra gamla hade brakat ihop helt. 700 kronor, billigt och bra och nu kommer vi kunna cykla mycket fortare och enklare till skolan. Jag kommer inte behöva hoppa av hela tiden och sätta tillbaka kedjan som alltid hoppade ur. Efter köpet cyklade vi längs stranden och sen blev det bio med Taylor. Vi såg på Country Strong, helt ok men väldans bra låtar :) Det har blivit en hel del bio och filmer den här veckan, supernice!







PEACE

Här kommer trailern till Country Strong för er som vill se:


Hiking and the beach - sunday funday

I dag sprang vi lätt distans imorse och efter det åkte vi till Del Mar och låg på stranden och chillade och pratade i varma och sköna solen. Sen var det dags för hiking; vi åkte till Torrey Pines och det var hur kul som helst och underbart fint :) Dit kommer vi definitivt åka igen! Till middag blev det sushi, det var happy hour så jag åt massa lax bitar, mums! Nu ska vi fortsätta bygga på pusslet vi började bygga på igår kväll och kolla på Golden Globe galan som är på tv just nu.


Chris, Amy and Taylor

Hela gänget förutom Shay some var fotograf


Stranden

Haha she just looooves starbucks ;)

Nice view

On our way to the top

Hiking gänget

Hmm vilket håll ska vi åt?



Uppe på toppen


Hiking is fun

Beautiful

We walked and we walked

Super cool :)





Woooohooo






JUMP




AWESOME DAY WITH AWESOME FRIENDS


Emmy - mysig hemmakväll

idag har jag sprungit distans, sedan åkte jag,Meghan och Maria till Palisades mall och shoppade... älskar att shoppa på amerikanska malls... det finns liksom allt och mycket till! Jag vill köpa ALLT!
Ikväll så har jag bara tagit det lugnt, jobbat lite med mitt CV, ätit sushi och sedan har jag kollat på ett par avsnitt av Solsidan, ätit choklad och druckit te.
Det är tomt i lägenheten för alla andra är ute på stan, lite skillnad mot igår när ett helt gäng var här och spelade beer pong och hade sig... nu är det nästan läskigt tyst, fast ändå ganska skönt.

Jag tävlade igår, sprang 800m och vann mitt heat. Det var ett bra disponerat lopp, sprang smart och det kändes skönt att vinna. Tiden (2.16.33)var också helt ok, med tanke på att jag legat magsjuk ett par dagar i början av veckan.

Nu är det dags för ett sista avsnitt Solsidan innan jag går och lägger mig. Godnatt New York och Godmorgon Sverige!

Emmy - mitt år 2010 (bättre sent än aldrig)

tidigare listor 2008 och 2009)

*Nämn tre saker du aldrig kommer glömma med året som gått.
USA
- Manhattan College: träningslägret i Arizona, Spring Fling, Marthas Vineyard, Toga och Halloween festen, Thanksgivning hemma hos Meghan etc.


Båstad: roadtrip tillsammans med Jossan och Ida, var verkligen hur kul som helst. Tennis, fest, sol, bad och massa annat kul tillsammans med dom bästa!!


London: tillsammans med familjen


* Vad gjorde du 2010 som du aldrig gjort förut?
bland annat har jag firat Thanksgiving, haft hottube party, gått på apple och pumquin picking, köpt alkohol lagligt i USA, rest till London, missat ett flyg, sagt hejdå till ett hus jag bott 13 år i och mycket mycket mer...

* Vilka länder besökte du?
Sverige
USA
England

* Vilket datum från 2010 kommer du minnas, och varför?
13 Augusti, för då hände en väldigt speciell sak som jag alltid kommer minnas.

* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? 
OMG

En vanlig dag

*Blev du kär under 2009?
...

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Fyller ju år den 31 juli, så den 30 juli gick vi ut och firades vid 12 slaget, var en lyckad kväll som avslutades med en överaskning. Gick dock upp tidigt för att jobba på födelsedagen, jag och Ida kämpade på med ett fullproppat TT, stress på HÖG nivå och jag var helt slut och började till och med gråta av utmattning när jag kom hem tillslut. Men det kändes bättre när hela familjen åkte iväg till en supergod Tapas restaurang i Stockholm.  

* Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre??
Ja, om jag hade haft mer pengar och ägt ett flygplan så jag kunde flyga obegränsat fram och tillbaka mellan NY och Sverige.

* Vilka nya personer är du glad över att ha lärt känna under året?
Alltid lika trevligt att lära känna nytt folk... ingen nämnd ingen glömd!!!

* Höll du några av dina nyårslöften?

Hade inga nyårslöften att bryta

* Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Besök i New York!!

* Vad var din största framgång 2010?
att jag lyckades med att göra så himla mycket roliga saker hela tiden!

* Största misstaget?
...samma svar som förra året och det handlar om precis samma sak och precis samma plats...

* Har du varit sjuk eller skadat dig?

Jag har haft problem med min fot som aldrig verkar ge med sig och bli bra.

* Vad spenderade du mest pengar på?
Skolavgifter (flygbiljetter, böcker etc)

* Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att komma hem till Sverige!!

* Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

* Vad önskar du att du gjort mer?
Gått på känsla

* Vad önskar du att du gjort mindre?
Överanalyserat

* Hur tillbringade du julen?
Började med en distansrunda tillsammans med Fia, Åfelia och Stella. Sedan firade vid tillsammans med släkten på pappas sida.

Vem saknade du?
Jag saknar inte bara en utan flera stycken som befinner sig på andra sidan stora blå!! Jag saknar er varje dag!!

det har hänt så himla mycket att det går inte att sammanfatta allting i en sådan här lista, men det har ju blivit lite av en tradition så jag kände att jag inte kunde bryta den... 

2011 har redan börjat... Nu köööör vi ;)



We- we- wednesday

Hård träning på banan med fartlek och hoppövningar. Gick väldans bra och jag kunde cykla hem nöjd. Sen lunch och tidig middag sen gjorde jag mig i ordning för basketmatchen. Jag hade en biljett men under dagen kollade vi runt med folk om dom hade en biljett över eftersom Chris inte hade en och det var redan utsålt. Men som tur var så kom Julia tillbaka från Tyskland och hon skulle inte gå på matchen så Chris kunde få hennes biljett. Chaaatchiiing! Innan matchen cyklade jag över till svenska killarns hus och hälsade på deras nya roomate som var en tjej från Kalmar. A ville att jag skulle komma över och hälsa eftersom det kunde vara roligt för henne att lära känna en svensk tjej så att hon inte skulle känna sig så ensammen typ eller något... I alla fall jag cyklade dit, hon var trevlig, vi snackade lite sen var det roligt att träffa grabbarna igen. Jag gillar inte att umgås med svenskar här borta så mycket, men visst gör man lite undantag när man träffar några riktigt trevliga svenskar :)

Basketmatchen var jämn men vi vann och jag fick ta ett kort brevid maskoten, T har bilden på sin kamera så jag visar er den så fort jag fått den. Han hade velat ta en bild med maskoten med men han hann försvinna innan T kom på att han ockå hade velat ha en bild med honom. T var där med J, två tenniskillar, så dom gjorde oss sällskap sista delen av matchen eftersom dom satt någon annanstans i början av matchen.

GO AZTECS



Love and other drugs




I tisdags hade vi lätt distans på schemat sen cyklade jag iväg till skolan för lite pappersarbete. Senare på kvällen tog vi tåget till Fashion valley ( ett stort shoppingcentrum) för att gå på bio. Jag passade även på att byta Felicias converse skor som var för stora.. Filmen Love and other drugs var bra, den slutade på ett helt annat sätt än vad man trodde att den skulle sluta. Första delen av filmen var rolig men i mitten tog den en vänding och blev nästan lite sorlig. Det var en fin film så den kan jag rekommendera att se :)


Honey I'm home

Kom tillbaka till San Diego igår kväll. Det var en lång och seg resa hit men nu är jag äntligen här. Jag och Emmy flög tillsammans till New York och sen käkade jag middag och sen sa vi hejdå. Jobbigt men jag höll mig ifrån att gråta. Emmy stackarn började må illa på planet och illamåendet höll i sig. Det visade sig vara maginfluensa eller matförgiftning. Stackarn. Hon skrev på min wall på facebook: 

Emmy Koskinen Fisen! mitt illamående visade sig vara matförgiftning. spydde som en gris efter att jag lämnade dig. fick hoppas av tåget flera gånger för att spy... låg och hade feberfrossa och mådde illa hela kvällen och natten... och idag mår jag fortfarande skiiiit! :(

Hon är tillbaka I New York, bor hos sina lagkamrater eftersom hennes dorm inte har öppnat än så hon kan inte komma till sitt rum riktigt än... Stackarn, kan inte vara kul att komma tillbaka och bli sjuk och sängliggandes. Empan krya på dig från oss alla!

Sista flyget var riktigt segt för mig, jag läste tidningar och sov och lyssnade på ipoden. Riktigt segt att åka själv, mkt roligare att flyga med Emmy :) Men på vägen hem i sommar så får jag sällskap av henne igen sista vägen från New York till Sverige. Whoop Whoop! Men det är ett tag tills det, först ska vi ta oss igenom en termin i skolan med tre kvällskurser och 2 andra kurser. Många intressanta! Bloggar om skolan senare. Skolan börjar den 19onde.

Kom hem till en tom lägenhet igår kväll, dumpade väskan och cyklade iväg och köpte mat eftersom vårt kylskåp var alldeles tomt. Sen lagade jag mat och tog en efterlängtad dusch. Jag skulle vänta uppe tills Chris kom hem, men jag var helt slut och somnade framför tvn och vaknade först upp klockan fem. Haha helt slut... Men vi sågs imorse och då skvallrade vi om allt som hänt under jullovet. Det känns inte som att det var så länge sen vi sågs. Konstig känsla, man kommer tillbaka och allt är som vanligt haha :)

Tränade idag, sprang i shorts och linne - underbart! Benen kändes tunga men det kanske inte är så konstigt efter gårdagens resande. Sammanlagt blev det 22 timmars resa, puuh!

I dag ska vi bara ta det lugnt, packa upp och titta på tv. Ikväll ska vi äta sushi, muuums!


Saknar att ligga hemma i soffan och mysa med dom här bebisarna


Neej min nagel gick av...

Det finns så mycket att berätta men det finns ingen ork. Nu loggade jag in på bloggen eftersom jag inte har något annat roligt för mig för tillfället... I morse var jag ute och sprang i snöstormen, det var inte skottat heller men det gick bra ändå. Sen tog jag tåget till sthlm för att käka lunch med Carrobarro :) Det var ett halvår sen jag träffade henne så vi hade massa att ta igen fast det är svårt att veta vad man vill berätta och ifall man glömt något roligt eftersom det hinner hända många spännande och roliga saker att skvallra om på ett halvår. Vi käkade och snackade på där i ett par timmar, sen tog jag pendeln hem igen och då var Mary hemma hos oss :) Hon åkte precis till Sanna för hon ska bo där tills Mackan kommer hem från usa, någon gång i helgen var det.

I går var jag och fikade med Tobbebobbe i sthlm, det var riktigt trevligt! Så jag har suttit på den underbara pendeln fram och tillbaka till sthlm i två dagar i rad, men vad gör man inte för sina vänner :) Jag fick åka ett nytt tåg på väg tillbaka idag annars var det gamla skrälliga tåg, buhu, tummen ner för dom gamla tågen!

I kväll ska jag, Emmy, Sanna, Mary, Adam och Oliver träffas i Södertälje. Vi får se vad vi hittar på, kanske sätter oss på O'learys och snackar eller om det finns något fik öppet. Det löser sig :) Nu kom dom andra hem så jag ska nog äta middag nu. Stackars mamma fick äta middag själv tidigare för ingen var hemma och jag var inte hungrig då.

Världens bästa Pamela :)


RSS 2.0