Story of our lives

KLOCKREN VIDEO!!!
Nu har jag precis skrivit klart min uppsats om Karl Marx Alienation theory. Satt hela dagen igår och pluggade. Segt, men jag hade mycket att ta igen eftersom jag inte fick mycket gjort när vi var i New Mexico för våran conference. Nu ska jag käka lunch sen cykla till skolan för att behandla mitt knä som börjat göra ont. Jag körde med kineso tejp i helgen och det hjälpte mot smärtan, ska be dem köra samma tejpning idag så att jag kan vara med på träningen. Det är stela muskler som gör att mitt knä gör ont, så inget allvarligt.
Min tejpning är inte lika avancerad men här har ni en bild på vad kinesiolog tejp är. Fungerar riktigt bra!!

Mountain West Indoor Championship 2012

Vårt lag kom trea av sju lag. Vi var ett litet lag men vi kämpade på bra. "Winning is not everything, but the effort to win is". Jag sprang 800m, DMR (800m), 4x400m. I fredags var det 800m försök, jag sprang på bra, kom femma i mitt heat och eftersom vårt heat var snabbast kom jag vidare på tid till finalloppet. Jag sprang på 2.12. En timme senare sprang jag 800m i DMR(1200m, 400m, 800m,1600m) stafetten. Vår första tjej startade alldeles för fort, ledde första två varven men dog totalt. Vi låg rejält efter och fick kämpa för att komma ikapp och vi slutade som sexa, tack vare Marianne's fina avslut.

.

Finalen på 800m gick inte alls lika bra som jag hade hoppats på. Redan på uppvärmningen kände jag mig seg, så jag gjorde inte lika många stegringar för att "spara" mig till loppet. Vilket jag inte skulle ha gjort, tydligen ska jag köra extra många stegringar för att få bort tungheten i benen. Loppet kändes tungt och jag hade ingen spurt. Slutade 8a, riktigt besviken efteråt. Joggade ner med tårar rinnandes längs kinderna, när jag kommer tillbaka får jag höra att jag ska springa 4x400m stafetten. (Story of our lives). Jag börjar värma upp igen, kör några stegringar sen är det dags. Vi sprang asbra och kämpade som bara den! Riktigt roligt att få avsluta helgen med ett dundrande 400 meters lopp, det fick mig att känna mig bättre efter mitt dåliga 800m som var en stor besvikelse. Annars var det en bra helg, vårt lag gjorde bra ifrån sig, Coacherna var glada och stolta och vårt lag fick mycket beröm från personer runtomkring! GO LADY AZTECS!!

http://www.flotrack.org/coverage/248336-2012-Mountain-West-Indoor-Track-Champs/video/612616-W-4x400-F01-Boise-St-San-Diego-St-Crazy-Finish

I have the time of my life

Jag har hittat en ny favoritserie, New Girl, som visas varje tisdag. Så himlans klockren serie - massa skratt och roliga kommentarer. Huvudrollen är Jess som är galet knasig, men cool på sitt egna sätt. Hon är sig själv och struntar i vad andra tycker om henne.
.
Min kompis sa häromdagen att han tyckte jag påminde honom om Jess, framförallt för att hon sjunger lika mycket och ofta som jag gör. Min rummis sa också att hon tyckte sig se likheter. Haha vad vet jag? Jag vet att det är en klockren serie som ni måste checka in, vem vet ni kanske blir lika beroende som jag.
.
Andra serier som jag är beroende av är Gossip Girl, Gilmor Girls, Friends, Teen mum 2, 16 and pregnant och Glee.
Decisions, decisions...

"My special juice is gonna help me win"

GALEN tjej hahaha sa himlan rolig video!! Check it out!
"I showed my belly to the judges. Look at this big thing. They do not know a good thing when they see it"

Super Bowl Sunday

Jag gillar inte Amerikansk fotboll sa mycket, men det kan vara roligt att titta pa ibland och Super Bowl har klockrena reklamer! Jag bryr mig inte sa mycket om matchen utan kollar for att se alla coola reklamer. I gar sag jag lite av matchen, men sen akte jag med tjejerna till Panera for att plugga. Vi var inte sa effektiva utan snackade mest, men jag fick det mesta gjort. Ska lasa sista artikeln nu innan traningen, sen ta en power nap. Har lektion ikvall efter traningen. Sista harda traningen innan fredagens tavling. Ska springa 800m pa fredag, har inte andrat traningen speciellt infor det loppet, utan fokuserar pa att bygga upp infor utomhussasongen. Det blir bara tva tavlingar inomhus, forhoppningsvis kommer min kropp ihag hur det kanns att springa 800m, for det var ett tag sen jag sprang snabbt. Det ar bara att kooora!! Jag ska springa pa och ha roligt :)

That's me

Josefine is a common girls name in western Europe.
Only the most amazing people in the world are named Josefine. They are very out going and many people look up to them. They are always ready to have fun and party but can also have moments when they just want to relax. Everyone should be friends with someone named Josefine.

Person 1: "Hey do you know her? She is pretty amazing."

Person 2: "You're right she is. She must be named Josefine!"

Kalla:Urban Dictionary


FINALLY

Jag har velat gått till The Cheesecake Factory väldigt, väldigt, länge och ikväll blev mitt första, av väldigt många kommande, besök till restaurangen. Stället var heeeelt underbart! Maten var huuuur god som helst och till efterrätt delade vi på en choklad cheesecake. Jag är fortfarande i chocktillstånd, helt sjukt gott!! La familia - när ni kommer hit nästa år, påminn mig att vi måste äta middag på Cheesecake Factory minst en gång under er vistelse här. Till er alla som kommer besöka USA, ni MÅSTE gå till den här restaurangen! Kan inte fatta att jag har väntat så länge, tänk att jag har gått miste om något så gott under mina tre år som jag har varit här. Måste dit massa massa mer gånger innan jag åker hem. WOW!

Inne i restaurangen har dom ett konditori med alla deras olika cheesecakes uppradade. Dom har huuur många olika sorters cheesecake som helst. Måste dit snart igen och testa en annan cheesecake till efterrätt. Yuum!!


Running through the pain

Även denna vecka har gått fort. Jag gör inte mycket annat än tränar, pluggar och sover om dagarna. Igår gjorde jag ett till bra träningspass, 3x2km med 6 min joggvila. Tider: 7.20, 7.10, 7.06. Baaam! Känner mig i bra form. Enda problemet är att min fot har börjat göra ont, samma ställe som förra bansäsongen. Riktigt frustrerande. Jag opererade min högra fot för samma symptom som jag har nu, blev bättre, men nu är det andra foten som gör ont. Jag cyklade och körde benstyrka idag istället för att springa långdistans. Ska springa lite lätt imorgon och se hur det känns. Jag testade att tejpa igår men det hjälpte inte så mycket, men jag kunde ta mig igenom passet med vanliga skor. Det var efter måndagens träningspass det började göra ont så jag tror det kan vara för att jag sprang sista intervallen i spikskor. Hepp hepp, jag får se hur det går. Förhoppningsvis blir det bra snart, eller så kommer dom på något som jag kan göra åt det istället för att köra ismassage och stretcha vaderna hela tiden... Känns som det alltid är något som ska göra ont, smärtan flyttar runt i ben, rygg, knän. Tycks aldrig försvinna. Alltid är det något som ska krångla... Livet som löpare... Eller kanske ska skriva, mitt liv som löpare. Jag avundas de löpare som kan springa hur mycket som helst, och hur långt som helst, utan att få ont någonstans.
Ooooh noooo noo noo!!

RSS 2.0