Back to school

Imorse hade vi mote med cross country laget, mer and halften av tjejerna i laget ar nya, kandes jatteflum att se sa manga ny ansikten. Manga ar yngre men nagra har gjort en transfer sa de ar i min alder. Jag och Chris (Marianne) blev team captains vilket ar AWESOME! Vi ska hitta pa massa skojsiga saker nu i borjan for att fa ihop laget och att alla ska lara kanna varandra battre :) I morgon har vi var forsta traning, 06.30. Vi ska springa 3 km pa banan for att se hur bra vi har tranat i sommar. Alla blev smatt nervosa och oroliga over hur det kommer att springa imorgon pa testet. Det ar bara att kotta!

Har min forsta lektion for termninen om tva timmar. Efter lektionen ska jag mota upp Chris for kaffe innan var engelska klass som vi har tillsammans. Sen ikvall blir det plugg, har fatt laxor att gora innan forsta lektionen till tva av mina klasser som jag har imorgon, weird! What to do, just do it.
Solen steker ute, 28 grader idag. Nice nice :) Nu ska jag ta en nap och sen ska jag gora mig iordning for att cykla till skolan, whoop whoop! Nu borjar allt igen, go for it!


So true!



 

 

Girls are like apples on trees.
The best ones are at the top of the tree.
The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead, they just get the rotten ones from the ground, that aren't as good, but are easy.
So the apples at the top think there's something wrong with them.
But really, they are amazing.

They just have to wait for the right boy to come along.
The one who is brave enough to climb all the way.
To the top of the tree.

 


Barfota fötter genom hela stan

Den här sommaren gick alldeles för fort, det känns som det var igår som jag kom hem till det nya huset, och idag sitter jag på flygplatsen på väg tillbaka. Jätteflummigt och knasig känsla, har inte riktigt fattat att jag är på väg tillbaka, min hjärna hinner inte med... Den här sommaren har varit otroligt bra! Massa roliga saker som har hänt, mycket jobb men dom där sex veckornas arbete kommer löna sig sen när lönen kommer in på kontot och som jag kan shoppa för sen i San Diego haha ;)  Kommer sakna alla där hemma väldigt mycket, men jag börjar bli bättre på att säga hejdå för jag vet att tiden kommer att gå snabbt och att jag snart kommer att få träffa dom igen!


Newark airport

Jaha då sitter man här igen på Newarks flygplats i New York och väntar på nästa flyg som ska ta mig till San Diego. Flyget hit gick rätt så snabbt ändå, kollade på två filmer, lyssnade på musik och sov...  Jag brukar byta plan här i Newark, en gång hade jag en 12 timmars mellanlandning här haha så jag känner till den här flygplatsen rätt bra kan man säga =) Jag käkade precis en chicken ceasar sandwich och så köpte jag såklart en caramell frappuccino på kära, efterlängtade Starbucks. MUUUMS!  Den här gången har jag en 5 timmars mellanlanding. Två timmar kvar. Börjar bli lite uttråkad, har kollat fb typ hundra gånger och sitter och smsar runt till lite folk för att få tiden att gå lite fortare...
En till bra lat!!!

Vart jag mig i världen vänder

Den här låten är så himlans sjukt bra, jag kan verkligen lyssna på den om och om och om och om (ja ni fattar) igen! Jag blir så himlans glad utav att lyssna på den! Den är KLOCKREN! Såg igår kväll att den låg etta på mest spelade singel på spotify i Sverige, oooom jag blev glad och nöjd! Just nu sitter jag på flygplatsen i New York och lyssnar och smånynnar till den, uuuunderbart!

RSS 2.0