LIFE


Thanksgiving

Wow vi har 15 unika läsare nästan varje dag. Stackars er, ni loggar in och för att se en uppdatering men varje gång är det samma sak... Men inte den här gången, HA! Jag fick för mig att blogga, eller jag gör allt annat än att plugga som jag egentligen borde göra. Jag har en läxa att göra tills imorgon, men den kan vänta.
.
Fyra veckor kvar i skolan, eller egentligen 3, eftersom det är thanksgiving den här veckan och dom flesta lektioner är inställda. Jag har två lektioner idag och två imorgon, sen ledigt resten av veckan. Thanksgiving är på torsdag, då ska vi hem till Alma och äta oss proppmätta och vid midnatt ska vi go crazy och shoppa loss på black friday.
.
Varje fredag efter thanksgiving, så har dom flesta affärer helt galet mycket rea. Alla är galna och slåss om sakerna inne i affärerna. För några år sen dog en kille utanför Walmart när han blev nedtrampad av alla personer som sprang in för att hinna först till videofilmerna, eller datorerna, eller vad dom nu ville ha. Många har också satt upp olika strategier över hur dom ska göra för att få det dom vill, dom går online och kollar vad dom vill ha och sen bestämmer dom en plan hur dom ska göra för att ha bästa chansen att få sakerna. HELT GALET!
.
Jag har aldrig shoppat på black friday så det ska bli en upplevelse!! Jag hatar köer och trängsel så det kanske inte kommer bli en av min bästa upplevelser men det är klart man ska uppleva black friday yran någon gång under sin vistelse i usa.
.
Resten av helgen ska vi spendera i San Clemente hemma hos Taylor och sen ska vi umgås med Hanna som också bor där. Det kommer att bli en toppenbra vecka!!

Addicted

Internet är anledningen till procastination! Här är tre sidor som jag är inne på dagligen:

1. http://pinterest.com/ Den här sidan innehåller allt möjligt. Bilder, recept, quotes, inredning och massa massa mer. Väldigt inspirerande sida!!
.
2.http://9gag.com/ Den här sidan innehåller massa flummiga bilder, ibland är dom lite too much, men det finns många roliga bilder. Klockren sida!
.
3. Och så facebook så klart ;)
.
Helt random, men supersöt!

Lady Gaga wannabe


Good song and an interesting video. They found love in drugs.

Saknar att ta powernaps med vovvarna!!

Saknar min bebis Bruno <3

Snart ar jag hemma igen och far gosa massvis med min sma sotnosar!

 


"Im wondering what the person I am going to marry is doing right now"

För ett par veckor sen var vi på bröllop. Det var en tjej som var med i laget mitt första år här i San Diego som gifte sig. Det var ett typiskt mexikanskt bröllop med massa god mat och dans. Jag dansade så mycket att jag fick kramp i höfterna av allt vickande på höfterna under salsan. Det var supermegaroligt!
.
Bröllopet var ute i en park, solen sken och Rachel var jättefin. Hennes klänning passade henne perfekt. Marco var cool i sin hatt och mexikanska dress haha.. Riktigt lyckat bröllop!
.
Festen fortsatte i en lokal en bit bort. Mexikansk dans och god mat. Många andra roliga traditioner. En toppenbra dag och kväll!!

aaaawww


The alphabet has plenty of more letters if plan A does not work out

Vad händer med bloggisen? Nada! Ber om ursäkt för riktigt dålig uppdatering, fyra veckors uppehåll och inte ett enda inlägg från Empan! Hmm måste förbättra oss för vi har massa spännande saker att berätta. Jag kanske kan spendera mindre tid på 9gag.com och skriva några rader här i stället ;) För er som inte vet vad #9gag.com# är för något så ska jag meddela er om att ni går miste om något. Jag är beroende! Spenderar mer tid på den sidan nu än jag gör på facebook... Det var Hanna, en tjej i laget, som visade mig sidan för ett par veckor sen och nu är jag beroende. Det är en sida där folk lägger upp roliga bilder, klockren hemsida!! Här kommer några roliga bilder från hemsidan:

 


RSS 2.0