GRADUATION

Det har varit en fullspackade helg. I fredags kom Jossan och Ida, vi hamtade upp dom i down town. Vi akte till Yoghurtland och sen kollade vi pa film.  I lordags tog Sara, Bianca och Amy examen. Vi kakade brunch och sen satt vi pa en tre timmars lang examens firande dar de ropade upp alla studenternas namn och dom fick sina diplom och grejs. Sen akte vi till Saras strandhus och firade hela natten laaaang.
Dom flesta valjer att dekorera sina hattar. En tjej hade frihetsgudinnan med en lysande lampa pa sin hatt och andra hade andra flummiga grejer. Har kommer tjejernas hattar:

 

KOLLA VILKEN SOT HUND JAG HITTADE! Han har ocksa en examens hatt hahaha

 

I sondags tog Alma examen. En liten mindre ceremoni som inte tog alls lika lang tid som dom andra tjejernas och den har var mer personlig. Det var lite roligt for nar studenternas namn ropades upp sa jublade deras familjer i publiken. Men for varje namn som ropades upp sa lat familjerna mer och mer och hogre och hade skyltar och grejs. Det var som en slags tavling mellan familjerna vem som hordes och syntes mest haha :)

 

BAAAA - Kommer sakna dom har tjejerna superdupermkt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0